sâmbătă, 13 februarie 2010

Lasagna

Lasagna, un preparat italian, simplu de facut si extraordinar de gustos.

se caleste aproximativ 1 kg de carne amestec (vita + porc), in care se adauga sos de rosii si condimente dupa gust.

Se prepara un sos Bechamel dintr-un sfert de pachet de unt, 2-3 linguri faina, lapte, toate la foc mic.
Photobucket

Intr-o tava anti-aderenta unsa in prealabil cu unt se pune un stat de carne:
Photobucket

Se adauga foile pt lasagna:
Photobucket

Sosul Bechamel:
Photobucket

Mozzarella
Photobucket

Se repeta procedeul si se da la cuptor pt aproximativ 30 de minute.

Photobucket

Pofta Mare!

Un comentariu:

  1. ptiu ce yuuumy arata!
    eu cum naiba am dat din greseala de blogul tau? hey tu :)) o sa te urmaresc de acum :P

    RăspundețiȘtergere